Web Analytics Made Easy - Statcounter

 چابهار در ساحل شرقی مكران و در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است که بیش از   ۵۴۱ کیلومتر  درریایی دارد.  به لحاظ موقعیت ژئوپلیتیکی چابهار در مقایسه با دیگر مناطق ساحلی در جنوب ایران دارای موقعیت ممتازی در خصوص کشتیرانی و حملونقل دریایی است.

چابهار در چنان نقطه استراتژیک و خاصی از کره خاکی قرار گرفته که در برداشت نخست اقتصاد و معاش کشور‌های محصور در خشکی به آن وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نگاهی کالنتر اقتصاد‌های بزرگ جهان و، چون چین، هند، روسیه و حتی اروپا به چابهار گره خورده است.

معاون اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه روند ثبت شرکت و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار بسیار کوتاه است گفت: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف اقتصادی در این منطقه که به پایتخت دریایی ایران شهرت یافته است وجود دارد.

محمد هدایی گفت: هیچ گونه محدودیتی برای جذب سرمایه‌گذار در منطقه آزاد چابهار نداریم و برای ورود سرمایه‌گذاران به منطقه فرش قرمز پهن می‌کنیم.

اوگفت: مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور طی سال‌های گذشته با موانع و مشکلات متعددی موجه بودند، اما طی سه سال گذشته تلاش‌های زیادی به‌صورت برنامه‌محور، با تحقیق و مطالعه و پیش از انجام هر اقدامی انجام شده که خوشبختانه اتفاقات مثبتی در این مسیر رقم خورده است.

معاون اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار گفت: در حال حاضر حدود ۲۱۰ هزار میلیارد تومان با نرخ دلار ۲۵ هزار تومان پروژه‌هایی در حال اجرا داریم که در مرحله عملیات ساخت، نصب و تجهیز در منطقه آزاد چابهار هستند.

او در بحث فرصت‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار گفت: اکنون در این منطقه طیف گسترده‌ای از سرمایه‌گذاران مختلف را کنار هم داریم و امکانات مناسب برای هر فعالیتی در طرح تفصیلی، پیش‌بینی شده و قابلیت اجرای آن‌ها وجود دارد.

چابهار امن‌ترین مسیر دسترسی تجار کشور‌های منطقه به بازار‌های جهانی است

محمد هدایی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد چابهار، معافیت مالیاتی ۲۰ ساله از تاریخ بهره‌برداری برای تمامی فعالیت‌های اقتصادی، امکان تملک ۱۰۰ درصد سهام شرکت‌های اتباع خارجی، امکان سرمایه‌گذاری نامحدود به هر میزان، امکان انتقال ۱۰۰ درصد سرمایه و سود حاصله از فعالیت شرکت‌های خارجی به خارج از کشور، معافیت ورود ماشین‌آلات و مواد اولیه مصرفی واحد‌های تولیدی از عوارض ورودی گمرکی را بخشی از مزیت‌های سرمایه‌گذاری در این منطقه عنوان کرد.

توسعه زیرساخت‌های آموزشی توسط منطقه آزاد چابهار 

 سازمان منطقه آزاد چابهار برای تحقق اهداف و برنامه‌های خود در حوزه بهبود شرایط آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر ابتدا در جهت تامین زیرساخت‌های آموزشی مانندساختمان و فضای فیزیکی حرکت کرد و سپس بر محور مهمتر و کلیدیتر یعنی کیفیت آموزش تمرکز کرد تا نیروی انسانی ماهر و کاربلد برای تامین نیاز صنعتی، تجاری و خدماتی مهیا شود. نخستین اقدام و اولویت اساسی افزایش سطح فضا‌های آموزشی
و ساخت مدرسه بود. از همین رو با شناسایی  پروژ ه های نیمه کار از سوی خیرین یا نبود بودجه به تکمیل پروژه ها پرداخت.

احداث و تکمیل ۲۰ باب مدرسه با ۱۴۵ کالس درس از پروژه های آموزشی منطقه آزاد چابهار است.

سازمان منطقه آزاد چابهار همواره به دنبال ایجاد جذابیت‌ها و مشوق‌های لازم در راستای فراهم کردن بهترین شرایط برای حضور سرمایه‌گذاران و افزایش تولید و اشتغال است.

چابهار پیشران توسعه اقتصادی کشور است

  سعید محمد مشاور رئیس جمهور  گفت:چابهار مهمترین کانون پیمان‌های منطقه‌ای از جمله پیمان شانگ‌های خواهد بود.چابهار نقطه اتصال کریدور‌های شرق به غرب و جنوب به شمال است

او گفت: چابهار را برای پایتخت دریایی و مرکز تجارت و فعالیت منطقه محیا می‌کنیم. نگرانی‌های اجتماعی و توجه به معیشت مردم در مرکز توجهات و سیاست‌های منطقه آزاد قرار می‌گیرد. پیوست فرهنگی و اجتماعی برای تمام پروژه‌های سرمایه گذاری منطقه یک تکلیف است.

محمد می گوید: برنامه محوری و شفافیت بنیان کار در مناطق آزاد برای بازگشت به ریل اصلی اهداف تشکیل مناطق آزاد خواهد بود.برای ساماندهی حاشیه نشینی شهر چابهار و رفع مشکل آب شرب برنامه ویژه داریم.

 منطقه آزاد چابهار دارای مزایای بسیاری است که از ميان آن‌ها می‌توان به متصل بودن به سرزمين اصلی ايران و عدم نياز به پرداخت هزينه‌های سنگين بارگيری و تخليه کشتی‌ها که مشکل اصلی مناطق آزاد کيش و قشم است، دوری از منطقه پرتنش خليج فارس و ارتباط مستقيم با اقيانوس هند، برخورداری از مراکز آموزش عالی، برخورداری از انواع تسهيلات و مزايا برای سرمايه‌گذاری و برخورداری از جاذبه‌های طبيعی زيبا و منحصر‌به‌فرد اشاره کرد.

اين منطقه از شمال با کشورهای افغانستان و کشورهای آسيای ميانه (ازبکستان، تاجيکستان، ترکمنستان، قرقيزستان و قزاقستان)، از شرق با پاکستان و از جنوب با اقيانوس هند همسايه است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بندر چابهار سرمایه گذاری اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟