Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ایران در برازیلیا تاکید کرد: ایران و برزیل در مناطق خود تحت تاثیر صدمات انسانی و اقتصادی ناشی از کرونا قرار گرفته‌اند و در این شرایط افزایش همکاری بین دو کشور برای جبران خسارت‌های اقتصادی به طرفین ضروری است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از بخش رسانه‌ای سفارت ایران در برزیل، مراسم گرامیداشت شصتمین سالگرد گشایش ساختمان سفارت ایران در برازیلیا به عنوان اولین کشوری که سفارت خود را از ریودوژانیرو در ۱۷ خرداد سال ۱۳۳۹ برابر با ۷ ژوئن ۱۹۶۰ به پایتخت جدید منتقل کرد، با ابتکار سفارت جمهوری ایران در برازیلیا، مقامات منطقه فدرال پایتخت و با ارتباط تصویری مستقیم با سفارت برزیل در تهران و مشارکت اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در پایتخت‌های دو کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که به جهت محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و رعایت ملاحظات بهداشتی با حضور عده معدودی از مهمانان برزیلی و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد،   «آنا کریستینا کوبیتچک»، تنها نوه «ژوسلینو کوبیتچک» رئیس‌جمهور فقید و صاحب نام برزیل که مراسم گشایش سفارت در شصت سال پیش با حضور وی انجام شده بود، بر دوستی و همبستگی دو ملت ایران و برزیل تاکید کرد.

وی همچنین خواستار آن شد که بنیاد ملی کوبیتچک به صورت جداگانه این رویداد را در برنامه‌های آتی مورد توجه و تجلیل قرار دهد.  

«حسین قریبی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل نیز با مهم خواندن فرصت زنده نگهداشتن این رویداد بین دو ملت و کشور ایران و برزیل و تاکید بر اینکه گشایش سفارت ایران به عنوان اولین سفارت در پایتخت جدید برزیل در سال ۱۹۶۰ میلادی رویدادی مهمی برای این شهر بوده است، استفاده از این فرصت‌ها برای تقویت گفت‌وگو، همکاری و همبستگی بین دو ملت و کشور را مسئله‌ای حائز اهمیت توصیف کرد.

وی ادامه داد: دو کشور و ملت در مناطق خود تحت تاثیر صدمات انسانی و اقتصادی ناشی از کرونا قرار گرفته‌اند و در این شرایط افزایش همکاری بین دو کشور برای جبران خسارات اقتصادی به طرفین ضروری است.

سفیر ایران با اشاره به روابط دیپلماتیک ۱۱۷ ساله ایران و برزیل، روابط دو کشور را دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل توصیف کرد که باید در همین مسیر پیش برود.  

«رودریگو دی آزردو سانتوس» سفیر برزیل در تهران نیز ضمن ارزشمند خواندن ابتکار سفارت جمهوری اسلامی ایران در برازیلیا در برگزاری جشن شصتمین سالگرد گشایش ساختمان سفارت ایران در پایتخت این کشور گفت: روابط دوستانه دو کشور همواره در مسیر تقویت و تامین منافع ملی بر اساس احترام متقابل پیش رفته است و ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که باید مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی از برگزاری جشن شصتمین سالگرد ارتقای سطح روابط سیاسی برزیل با ایران به سطح سفارت در مهر ماه سال آینده خبر داد و ابراز امیدواری کرد پس از بهبود شرایط کرونایی، تبادل هیأت‌های بازرگانی و اقتصادی بین طرفین مورد توجه قرار گیرد.  

در این مراسم  «آلوسیو» کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال برزیل و بازیکن صاحب نام باشگاه‌های مطرح جهان به نمایندگی از جامعه ورزشی برزیل حضور داشت.  

لازم به ذکر است که با توجه به شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم امکان تجمع با تعداد بالا، شخصیت‌های مطرح برزیلی با ارسال پیام‌های ویدئویی شصتمین سالگرد گشایش سفارت ایران را تبریک گفتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران برزیل جهان ویروس ایران در برازیلیا شصتمین سالگرد ایران و برزیل سفارت ایران دو کشور بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»