Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو - ایرنا -سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران شامگاه جمعه با حضور معاون وزیر توسعه و سرمایه گذاری قزاقستان به عنوان میهمان ویژه این مراسم و همچنین جمعی از مقامات لشکری و کشوری، نمایندگان پارلمان، رؤسای دانشگاه‌ها و فعالان اقتصادی و اجتماعی قزاقستان، جمعی از ایرانیان مقیم و با حضور، دیپلمات‌ها و وابسته‌های نظامی سفارت‌خانه‌های خارجی در شهر آستانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سفارت جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان ، مجتبی دمیرچی لو سفیر کشورمان در این مراسم با اشاره به نقش مردم و رهبری امام خمینی (ره) در پیروزی نهضت، انقلاب اسلامی را حرکتی در جهت نفی استبداد داخلی و سلطه خارجی و تحقق آزادی، عدالت و استقلال قلمداد کرد.
وی با برشمردن دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در بخشی از سخنان خود به تحقق مردم سالاری و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت سیاسی کشور از طریق انتخاب نمایندگان مردم در شوراهای شهر و روستا، مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور، و مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و اظهار داشت تاکنون 40 انتخابات در ایران برگزار شده و حتی در زمانی که کشور مورد حمله دشمنان قرار داشت، انتخابات برگزار شد.
دمیرچی لو همچنین به افزایش سهم و نقش همه اقشار مردم بویژه زنان در عرصه های گوناگون اجتماعی در سال های اخیر پرداخت و اظهار داشت امروزه 60 درصد از دانشجویان ایران را زنان تشکیل می دهند.
وی با اشاره به رشد علمی کشور بویژه در حوزه های پزشکی و فناوری های نوین و کسب رتبه 16 ایران در تولید علم در جهان اعلام کرد، رشد اقتصادی و فاصله گرفتن از اقتصاد تک محصولی وابسته به صادرات نفت، کاهش سهم نفت در بودجه دولتی، و تبدیل ایران به هجدهمین اقتصاد بزرگ جهان از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.
سفیر کشورمان در خصوص روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران با هدف حفظ استقلال، تمامیت ارضی، تضمین امنیت ملی و ترویج رفاه و دستیابی به توسعه پایدار به عنوان یک عضو مسئول و موثر در جامعه بین المللی، خواهان گسترش روابط با کشورهای جهان بر اساس احترام متقابل و حقوق برابر است . وی افزود: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و تعهد ایران به آن، که بارها و بارها توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی تأیید شده است، نشانه ای برجسته از سیاست خارجی تعامل گرایانه ایران است.
ایشان با اشاره به 26 سال رابطه دیپلماتیک میان ایران و قزاقستان افزود، روابط ایرانیان و قزاق ها به این 26 سال خلاصه نمی شود و دو ملت قرنهاست که در تعامل با یکدیگرند و ما نمود آن را در فرهنگ مشترک دو ملت شاهد هستیم. در طول سالهای گذشته، در روابط دو کشور روندی رو به رشد به ویژه در زمینه های اقتصادی، سیاسی، و فرهنگی تجربه کرده ایم. سفیر کشورمان با اشاره به سفر شهریور ماه آقای روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران به قزاقستان و امضای توافقات متعدد اقتصادی و فرهنگی میان دو کشور ابراز امیدواری کرد که روند روابط خوب میان دو کشور ادامه یابد و شرایط برای بهره برداری حداکثری از ظرفیت ها و اجرای دستورالعمل ها و توافقنامه های امضا شده میان رؤسای جمهور دو کشور در دستیابی به توسعه روابط دوجانبه که به نوبه خود به سود منطقه نیز خواهد بود فراهم گردد.
معاون وزیر توسعه و سرمایه گذاری قزاقستان نیز در سخنانی ضمن تبریک روز ملی ایران، روابط دو کشور را دوستانه و در حال توسعه ارزیابی نمود و ابراز امیدواری کرد تا همکاری میان دو کشور در عرصه های تجاری و ترانزیتی گسترش یابد.
همچنین در این مراسم از خانم سیمبات عبدالرحمانوا یکی از اساتید زبان فارسی و ایران شناسان به نام قزاقستان که به عنوان یکی از 100 شخصیت برتر قزاقستان انتخاب شده است، از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران تجلیل به عمل آمد.
آساق **337*1579* انتشار:مرضیه فاتحی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان

روسای جمهور تاجیکستان و روسیه در تماس تلفنی به رایزنی درباره روابط دوجانبه و همکاری برای مقابله با تهدیدهای مشترک پرداختند.

به گزارش ایسنا، «امامعلی رحمان» رییس‌جمهور تاجیکستان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تماسی تلفنی به تبادل نظر درباره همکاری میان دو کشور و مقابله با تهدید تروریسم و مهاجرت پرداختند.

در بیانیه کرملین آمده است رؤسای‌جمهور درباره برخی مسائل مربوط به روابط دوجانبه گفتگوی سازنده‌ای داشتند، از جمله درباره همکاری در مبارزه با تهدید تروریسم و مهاجرت.

به گفته کرملین، در این باره توافق شد که سازوکارهای تعامل میان وزارتخانه‌ها و ادارات مربوطه در دو کشور بهبود یابد.

این دو تن همچنین اظهار کردند تلاش‌های شدت‌یافته برخی جریانات برای تشدید تصنعی تنش‌ها بر سر مسئله نیروهای کاری مهاجر، خنثی خواهد شد و این مسائل نمی‌توانند به روابط دوستانه میان دو کشور آسیبی وارد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور